OP ZOEK NAAR EEN COACH

Als je op zoek bent naar een coach of therapeut wil je graag een gevoel krijgen bij de persoon achter de functie. Wat voor type is zij, welke ervaring heeft ze, past ze bij mij, zal er een klik zijn? Allemaal zeer terechte vragen.

Op deze pagina probeer ik je een indruk te geven van mijzelf. Het blijft moeilijk om dit in tekst te verwoorden. Dus twijfel niet om contact op te nemen en dan te ervaren hoe het voelt.

WIE BEN IK

Mijn naam is Joyce, ik ben getrouwd en mama van 2 kids en ga inmiddels hard op de 40 af. Gezelligheid, warmte en samenzijn met familie en vrienden staat centraal in mijn leven. Ik ben gek op mijn kids, maar breng ze ook af en toe met alle liefde een nachtje weg voor een beetje me-time of quality time met manlief. Ik hou van gezond eten, maar ook van een heerlijk glas wijn en chocolade. Ik kan niet zonder mijn hakken, maar voel me ook fantastisch in mijn joggingbroek thuis op de bank. Ik sta met twee benen stevig op de grond, maar daarnaast heeft meditatie en een stukje spiritualiteit me veel gebracht. 

Vroeger wilde ik niets liever dan psycholoog worden. Iets voor een ander kunnen betekenen gaf toen al veel voldoening. Bij gebrek aan zelfvertrouwen en daadkracht koos ik voor een andere opleiding. Een opleiding die mijn vriendinnen gingen volgen, dat was wel zo gezellig. Achteraf gezien niet echt een goed argument, maar toen leek het de enige juiste keuze.

MIJN WERKERVARING

Mijn ‘werkend leven’ ben ik begonnen in de arbeidsbemiddeling. De liefde voor coaching ontstond. Vooral de vraagstukken van mensen die waren vastgelopen in hun carrière en geen idee hadden welke richting ze uitwilden maakten mij enthousiast. Vanuit de arbeidsbemiddeling heb ik de stap gemaakt naar een managementfunctie in de Geestelijke Gezondheidszorg.

Vroeger dacht ik dat ik uitermate ongeschikt was voor een functie als manager. Medewerkers controleren, afrekenen op resultaten en hard zijn was niks voor mij. Totdat ik ontdekte dat dit ook heel anders kan. Coachend leiding geven was me op het lijf geschreven. Op een natuurlijke manier die volledig bij mij past heb ik mijn rol als manager vormgegeven. Het creëren van veiligheid en het beste uit mijn teamleden naar boven halen en door het realiseren van eigenaarschap voor hun persoonlijke ontwikkeling zijn voor mij van groot belang. Een functie die ik inmiddels binnen de eerste lijn uitoefen en nog steeds met ontzettend veel plezier doe.

Door mijn eigen ontwikkeling van de afgelopen 2 jaar, de opleidingen die ik heb gevolgd en de liefde voor coaching die de afgelopen 16 jaar centraal stond in mijn werk ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Op de pagina van mijn aanbod lees je meer over mijn manier van coachen en wat ik voor je kan betekenen. Neem een kijkje bij mijn aanbod.