Klantervaringen

EFT bij angstklachten
EFT heeft me geholpen om controle te krijgen over mijn gedachtes en angstklachten. Waar cognitieve gedragstherapie met name ingrijpt op de gedachtes, grijpt EFT zowel in op de gedachtes als op het gevoel dat daarbij gepaard gaat waarbij ik heb ervaren dat de spanning in mijn lichaam hierdoor ook afneemt.


Lieve Joyce, je hebt me met ontzettend veel liefde, kalmte en toewijding begeleid in deze therapie. Ik voelde me echt begrepen door jou, je wist precies de juiste dingen op te merken en te benoemen. Het heeft me heel veel kracht en vertrouwen gegeven, nogmaals bedankt!
Sophie, oktober 2019

EFT bij het werken aan een thema

Dank je Joyce, voor de mooie ervaring en de eenvoud waarmee er zo direct essentiële thema’s bereikbaar, bespreekbaar, invoelbaar en hanteerbaar worden met EFT. Heerlijk ook jouw kalme, liefdevolle en down-to-earth benadering tijdens de coaching. Ik zal dit iedereen aanraden.

Marrieke februari 2019

EFT bij spanningsklachten

Het was heel bijzonder om samen met jou een EFT sessie te doen. Door je warme persoonlijkheid voelde het niet eng om mezelf bloot te geven. Op een zeer rustige manier wist je de pijnpunten te benoemen. 

EFT heeft de spanning bij datgene waar ik al maanden last van had bij me weggehaald. Het lukt me nu er anders mee om te gaan. Verder is EFT voor mij een prima manier om te hanteren als het slapen wat minder gaat. Joyce, nogmaals bedankt!

Anna januari 2019

EFT na een auto ongeluk

Lieve Joyce, na jouw behandeling lukt het me om tijdens het autorijden mijn aanrijding niet opnieuw te beleven. Ik voel me zekerder in de auto. Daarnaast kan ik nu terugdenken aan het auto ongeluk zonder me naar te voelen. Hartelijk dank voor EFT, het heeft me goed gedaan.

Annemarie december 2018

EFT bij boosheid en verdriet

Ik wil je nogmaals bedanken voor de super gave ervaring. Zit nog na te denken en na te voelen hierover. Heel bijzonder en mooi. Het geeft me vertrouwen in de toekomst, het leren omgaan met mijn gevoel en uiteindelijk het opkomen voor mezelf. Top ook hoe je het doet. Heel liefdevol en daarnaast heel krachtig. Je weet waar je het over hebt en dat straal je uit. Daardoor had ik alle vertrouwen om open en eerlijk te zijn. Myriam november 2018