Klantervaringen

EFT bij slecht slapen, onrust en geen fouten willen maken

Joyce zorgt ervoor dat je, je bij het kennismakingsgesprek meteen op je gemak voelt en open durft te zijn. Het voelt meteen vertrouwd. Ze geeft eerlijk advies en past technieken toe die echt werken. Ze helpt je om deze technieken zelfstandig toe te passen zodat je hier zelf altijd op terug kan vallen zonder hier een coach voor nodig te hebben. Ik ben haar zeer dankbaar voor de sessies en de technieken die ze me geleerd heeft.

Kirsten 

EFT bij angstklachten
EFT heeft me geholpen om controle te krijgen over mijn gedachtes en angstklachten. Waar cognitieve gedragstherapie met name ingrijpt op de gedachtes, grijpt EFT zowel in op de gedachtes als op het gevoel dat daarbij gepaard gaat waarbij ik heb ervaren dat de spanning in mijn lichaam hierdoor ook afneemt.


Lieve Joyce, je hebt me met ontzettend veel liefde, kalmte en toewijding begeleid tijdens deze coaching. Ik voelde me echt begrepen door jou, je wist precies de juiste dingen op te merken en te benoemen. Het heeft me heel veel kracht en vertrouwen gegeven, nogmaals bedankt!
Sophie

EFT bij het werken aan een thema

Dank je Joyce, voor de mooie ervaring en de eenvoud waarmee er zo direct essentiële thema’s bereikbaar, bespreekbaar, invoelbaar en hanteerbaar worden met EFT. Heerlijk ook jouw kalme, liefdevolle en down-to-earth benadering tijdens de coaching. Ik zal dit iedereen aanraden.

Marrieke 

EFT bij spanningsklachten

Het was heel bijzonder om samen met jou een EFT sessie te doen. Door je warme persoonlijkheid voelde het niet eng om mezelf bloot te geven. Op een zeer rustige manier wist je de pijnpunten te benoemen. 

EFT heeft de spanning bij datgene waar ik al maanden last van had bij me weggehaald. Het lukt me nu er anders mee om te gaan. Verder is EFT voor mij een prima manier om te hanteren als het slapen wat minder gaat. Joyce, nogmaals bedankt!

Anna 

EFT na een auto ongeluk

Lieve Joyce, na jouw behandeling lukt het me om tijdens het autorijden mijn aanrijding niet opnieuw te beleven. Ik voel me zekerder in de auto. Daarnaast kan ik nu terugdenken aan het auto ongeluk zonder me naar te voelen. Hartelijk dank voor EFT, het heeft me goed gedaan.

Annemarie 

EFT bij boosheid en verdriet

Ik wil je nogmaals bedanken voor de super gave ervaring. Zit nog na te denken en na te voelen hierover. Heel bijzonder en mooi. Het geeft me vertrouwen in de toekomst, het leren omgaan met mijn gevoel en uiteindelijk het opkomen voor mezelf. Top ook hoe je het doet. Heel liefdevol en daarnaast heel krachtig. Je weet waar je het over hebt en dat straal je uit. Daardoor had ik alle vertrouwen om open en eerlijk te zijn. Myriam