EFT WORKSHOP 

Privé workshop

Heb je al eens een EFT consult gehad? Of is EFT volledig nieuw voor je? In beide situaties kan de workshop EFT interessant voor je zijn. In deze workshop leer je om EFT bij jezelf toe te passen. Hiermee heb je een tool in handen die je overal en altijd kan toepassen om je fijn en ontspannen te voelen. 

Wat is EFT?

EFT staat voor Emtional Freedom Techniques. EFT is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Deze methode is gebaseerd op de Oosterse acupressuur en de moderne psychologie.

Met EFT kun je op een vriendelijke, positieve, snelle en zeer effectieve manier angsten, negatieve emoties en hier aan verbonden fysieke klachten in een korte tijd kwijt raken. Het is een veilige methode zonder nare bijwerkingen.

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de workshop neem ik je mee in de wereld van EFT. Ik vertel je kort wat meer over de methode, wanneer je het kan toepassen en wat je kan ervaren. Daarna gaan we vooral doen. Door EFT toe te passen ervaar je meteen hoe het werkt en welk effect het op jou heeft. Je gaat de deur uit met de basiskennis van de methode waarmee je een tool in handen hebt die je overal en altijd kan toepassen bij stress, angst, onrust en nog veel meer.

Momenteel geef ik alleen privé workshops. Mijn locatie is geschikt voor maximaal drie personen. Wil je met een grotere groep deelnemen aan de workshop informeer dan naar de mogelijkheden.